Göteborg

Bröllopsmässan i Göteborg 7-8 februari 2015

För sjätte året arrangeras det bröllopsmässa i Göteborg i konserthuset. Detta är den mest uppskattade och glamorösa bröllopsmässan i Göteborg och på hela västkusten. Under två innehållsrika dagar bjuds du som besökare på lyx, flärd, inspiration och vackra bröllopskreationer. Här får man som besökare njuta av vackra bröllopstårtor, se de mest underbara brudklänningarna, besöka brudsalonger, gå på miniseminarier och få kvalitativ underhållning.

Drygt 80 utställare finns på plats i konserthuset i Göteborg och visar upp sina bröllopstjänster. Det är alla möjliga företag som jobbar med tjänster och varor inom bröllopssegmentet. Träffa guldsmeder, cateringföretag, skräddare, bröllopsfotografer, trubadurer, limousineförare och mycket mer.

Hela hallen fylls av företag som är specialister på bröllop och fest och du som besökare behöver bara gå runt och njuta av alla vackra kreationer  Även om du inte skall gifta sig än är detta ett utmärkt tillfälle att få inspiration till hur ditt bröllop en vacker dag kommer se ut. Montrarna brukar vara de mest fantastiska visningsplatserna och är i absolut toppklass.

Biljetter köps via Ticnet eller i mässans entré för 140 kronor vid bröllopsmässans öppnande.