Jönköping

Bröllopmässa Jönköping Elmia 24 februari 2013

För andra året arrangerar företaget Ett&Co bröllopsmässa i Jönköping Elmia. Samma företag står även bakom de stora och vackra mässorna i Malmö, Göteborg och Stockholm Grand Hotell.

Till alla blivande brudpars stora glädje blir det en mässa i Jönköping även i år. Trots den lite tröga starten i fjol då bröllopsmässan arrangeras i Jönköping för första gången väljer alltså arrangörerna att satsa på en uppföljning.

I Elmias stora mässhall kan du träffa bröllopsleverantörer och företag inriktade på bröllop och fest. Här händer det spännande sake rhela dagen och som besökare kan man inte bara se och inspireras, man få även prova på massa saker och träffa kända designers. Det blir brudsalong med personlig rådgivning av stylist och klädskapare och provsalong med vackra kreationer från kända varumärken.

Tävla i brud för en dag och vinn en fotosession med bröllopsfotograf. Det bjuds på bröllopshower och massa annat trevlig som hör bröllopet till. På bröllopsmässan i Jönköping 2013 finns regionens bröllopsföretag som vill vara med och göra er dag extra speciell.