Stockholm

Bröllopsmässa i Stockholm 23-25 januari 2015.

Missa inte årets bröllopsmässa i Stockholm. Bröllopsmässan på Grand Hotell i Stockholm är Sveriges enda riktiga och stora bröllopsmässa. Det finns andra mässor också såklart, men det är den här mässan alla talar om. Bröllopsmässan i Stockholm hålls alltid sista helgen i januari och har så gjort i 15 år. Det är också denna mässa som är den i särklass största bröllopsmässan med mer än 140 utställare. På mässan återfinns de ledande och professionella företagen inom bröllopsbranschen i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet.

Som besökare på Stockholms stora bröllopsmässa möts man av monter, på monter på monter med inspiration och vackra bröllopsdetaljer. Klänningar, blommor, smycken och mycket mer i överflöd och stämningen är så underbar att det nästan går att ta på den. Mässan pågår i tre dagar och utställarna är välvilliga att visa sitt fulla sortiment. Söker du inspiration eller är ute efter att boka tjänster till ditt bröllop ska du absolut gå på bröllopsmässan på Grand Hôtel.

Biljetter till Bröllopsmässan på Grand Hôtel i Stockholm 23-25 januari 2015.

 

Brudklänningar

På Bröllopsmässan ges du som besökare möjlighet att prova ett femtiotal exklusiva brudklänningar. För att få chansen att prova all dessa vackra brudklänningar måste du anmäla dig så fort du kommer till mässlokalen.